Cooler Master Player of the Week: Sezonul 25 PGL

marți, 23 februarie 2010 ·

Pe intreg parcursul Sezonului 25, Cooler Master (prin distribuitorul lor unic in Romania - TOP Quality Computers) si PGL vor premia in fiecare etapa jucatorul cu cele mai multe fraguri si, la finalul sezonului, clipul cu cea mai spectaculoasa actiune individuala inregistrata intr-un meci oficial.
[Jucatorul etapei]
Pentru a fi eligibili trebuie sa indepliniti urmatoarele 3 conditii:
1. Sa participati in campionat, indiferent de divizie
2. Sa disputati un meci in saptamana aferenta etapei respective (Sambata-Vineri) - restantele fortate nu vor fi luate in considerare deoarece intra in saptamana de joc a etapei urmatoare.
3. Sa incheiati meciul cu o suma totala a fragurilor mai mare sau egala cu 40.
[Best of PGL.25]
Competitia pentru cea mai spectaculoasa actiune a sezonului 25 va avea doua faze. Pe intreaga durata a sezonului puteti uploada pe youtube filme cu fazele facute de voi sau prietenii vostrii intr-un meci oficial din campionat. Odata ce ati realizat si uploadat un film ii puteti da submit pe Grupul oficial al competitiei Cooler Master Best of PGL.25.
Conditiile de participare sunt urmatoarele:
1. Faza prezentata intr-un clip trebuie sa fie facuta inr-un meci oficial de pe parcursul sezonului 25.2. Un jucator este nominalizat in momentul in care un clip ce prezinta faza lui respecta termenii de eligibilitate din regulamentul concursului3. Pentru ca un clip sa fie eligibil acesta trebuie sa contina intro-ul de 10 secunde ce va va fi pus la dispozitie inainte de debutul sezonului.4. Descrierea video-ului trebuie sa contina obligatoriu detaliile meciului in care are loc faza respectiva dupa modelul:
[Divizia]
[Echipa1 vs Echipa2]
[Jucatorul]
[Repriza 1/2]
[Runda X].5.
Un jucator va fi nominalizat in momentul in care un clip video ce contine o faza de joc realizata de el este acceptat pe grupul Youtube al concursului- Regulamentul complet -Castigatorul va fi decis la finalul sezonului prin 40% un poll facut pe forum si 60% votul a 20 de jucatori ce vor fi anuntati odata cu incheierea sezonului.
Premiile sunt urmatoarele:
Jucatorul etapei 1: Carcasa Cooler Master HAF 922
Jucatorul etapei 2: Carcasa Cooler Master HAF 932
Jucatorul etapei 3: Mouse Cooler Master Storm Sentinel Advance Black
Jucatorul etapei 4: Carcasa Cooler Master HAF 922
Jucatorul etapei 5: Carcasa Cooler Master HAF 932
Jucatorul etapei 6: Mouse Cooler Master Storm Sentinel Advance Black
Jucatorul etapei 7: va fi anuntat
Jucatorul etapei 8: va fi anuntat
Jucatorul etapei 9: va fi anuntatCel mai spectaculos clip:1000 RON

0 comentarii:

Cum ar veni...

Zile-nsorite!

Vizitatori

free counters

Recomand

Reclame