Logan electric

luni, 8 februarie 2010 ·


Dacia Logan Pick Up cu motor electric a fost lansată pe piaţa americană sub denumirea Electric Motor Car, fiind lansată de cei de la Envision Motor Co.

Modelele electrice deşi poartă emblema Electric Motor Cars, reprezintă modele Dacia Logan Pick Up importate din Europa, iar sub capotă se afla un motor electric, care potrivit oficialilor companiei, oferă o autonomie de 400 km.

Pe continentul american modelul Logan este comercializat doar în America de Sud, fie sub emblema Nissan în Mexic, sau Renault în celelalte ţări.

Preţul unul Logan electric ajunge în Statele Unite la aproximativ 25.000 de euro, faţă de 6.000-8.000 de euro în cazul unui Logan Pick-Up cu motor pe benzină în România.



Dacia a anunţat oficial data lansării primului model SUV din gamă. Dacia Duster va fi prezentată pe 2 martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva, unde în urmă cu un an era expus conceptul Duster, integral creat de ingineri români. Primul model de serie, care va fi apoi comercializat şi exportat în toată Europa, va fi prezentat oficial în cadrul unuia dintre cele mai importante saloane auto europene.Fotografii si clipuri care prezintă capacitatea de rulare a modelului 4x4 pe teren accidentat au fost deja date publicitaţii, precum şi datele tehnice ale modelului care se va comercializa din luna mai.

Articole similare aici şi aici.

0 comentarii:

Cum ar veni...

Zile-nsorite!

Vizitatori

free counters

Recomand

Reclame