Viaţa în roz

joi, 18 februarie 2010 ·

Pentru că violetul a fost declarat culoarea anului, Mihaela Rădulescu le aduce telespectatorilor Antenei 1 un show colorat în mov, menit să îi facă să mai uite de criză
Mihaela Rădulescu nu poate sta departe de televiziune şi revine cu o emisiune- eveniment, intitulată "Viaţa în mov". Sub motto-ul "Ai scăpat de orice of, dacă trăieşti viaţa-n mov", diva îşi dă mâine din nou întâlnire cu telespectatorii Antenei 1, pentru a peterece o seară relaxantă în compania invitaţilor săi, printre care se numără: Proconsul, Connect-R, Anda Adam, Daniela Crudu, Flamingo Boys, etc.

„Emisiunea este o parodie la... ultimele «tendinţe» de paranoia. Nu e ideea mea, ci a echipei de realizatori, iar programul conceput e un divertisment de mare calitate, cum chiar mi-a fost dor să fac. Insist să spun din nou că nu mă întorc în televiziune, dar nu refuz propuneri de ediţii speciale, coerente şi profesioniste”, a declarat Mihaela.

Chiar dacă nu este „legată” printr-un contract de Antena 1, vedeta spune că pregăteşte, la acest post, cel puţin două emisiuni speciale pentru această primăvară.

„Viaţa în mov” e cea de-a treia emisiune specială a Mihaelei Rădulescu, după ce vedeta s-a hotărât să se mute în Monaco, împreună cu fiul ei, Ayan, în urma divorţului răsunător de Elan Schwartzenberg. Deşi este mai mult plecată din ţară, rămâne o prezenţă constantă în paginile ziarelor. Fie că e vorba de relaţia cu Dani Oţil, coprezentator al matinalului de la Antena 1, de succesul ediţiilor speciale de 1 Decembrie şi de Crăciun ori de lansarea celei de-a doua cărţi, „Nişte răspunsuri”, Mihaela dă senzaţia că face lucruri, multe deodată, ţinând trează curiozitatea publicului şi pe cea a ziariştilor.

Recent, a anunţat că a scris un scenariu pentru o comedie romantică, pe care o vede desfăşurându- se ca un serial TV. A aruncat invitaţia, iar acum aşteaptă ofertele televiziunilor. „Am avut câteva discuţii în acest sens, dar e prematur să povestesc despre ele. Deocamdată scriu şi sper ca scenariul să fie cel puţin la fel de interesant ca aşteptarea creată”, a adăugat vedeta.
Mihaela Rădulescu are o experienţă de peste zece ani în televiziune, de unde s-a retras la sfârşitul lunii mai 2009, renunţând la emisiunea „Duminica în familie”, pe care o prezenta la Antena 1.
A fost premiată de 5 ori de APTR, a jucat în patru filme româneşti de lungmetraj şi unul american, a regizat şase filme documentare (realizate în Irak, Afganistan, Delta Dunării, Tanzania). Mihaela avut şi preocupări filantropice. A oferit întreg onorariul ei pentru cinci proiecte umanitare United Way, devenind astfel prima vedetă TV din România care a donat mai mult de 10.000 de euro din vânzarea unei cărţi semnate chiar de ea.

0 comentarii:

Cum ar veni...

Zile-nsorite!

Vizitatori

free counters

Recomand

Reclame